Welkom

Maatregelen Coronavirus

Vanwege de overheid gelden volgende richtlijnen:

  • Er kan enkel een plechtigheid in heel intieme kring plaatsvinden in aula, in de kerk of op de begraafplaats. Condoleren kan in geen geval en koffietafels zijn niet toegelaten.
  • Een groetmoment in onze funeraria kan enkel toegestaan worden aan naaste familieleden (1e en 2e graads). Hiervoor dient steeds een telefonische afspraak gemaakt te worden. Tijdens begroeting max. 3 personen tegelijk.

 

Verder bevelen wij aan:

  • Persoonlijke condoleances kunnen nagelaten worden op de website bij het betrokken overlijdensbericht
  • Bloemen bestellen gebeurt bij voorkeur via onze online webshop.
  • Bewaar genoeg afstand tussen elkaar
  • Verzorg uw handhygiëne

 

Wij danken u voor het begrip in deze uitzonderlijke omstandigheden

Begrafenisonderneming De Ryck is ontstaan uit de schrijnwerkerij van Karel De Ryck. De vraag van de families werd steeds groter om niet alleen een kist te maken, maar ook om andere diensten te verzorgen. De eerste lijkwagen werd gekocht en de zaak groeide verder uit tot een volwaardige uitvaartonderneming. Later werd de zaak overgenomen door zoon Leon en zijn vrouw Fernanda. Zij vormden de schrijnwerkerij om tot het eerste funerarium uit de streek. Leon en Fernanda runden de zaak tot in 1997. Toen kwam de derde generatie van begrafenissen De Ryck, Annemie De Ryck en haar man Raf Van Rooy. Op dit moment is uitvaartverzorging De Ryck uitgegroeid tot een zeer moderne uitvaartonderneming  met een complete service. Recent werd een compleet nieuw uitvaartcentrum in gebruik genomen met een grote aula en koffiezalen tot 250 personen.  Verder beschikt de firma De Ryck over een eigen drukkerij die 7 dagen op 7 drukwerk kan leveren, een mooi assortiment van hoogwaardige lijkkisten, een funerarium met aparte groet- en familiekamers en een toonpark van duurzame grafzerken in de betere materialen.

Contacteer ons

Werftsesteenweg 6 - 2220 Heist-op-den-Berg

info@funerarium-deryck.be

015 24 13 72