015 24 13 72

Rouwcenter

In 2012 werd een gloednieuw uitvaartcentrum geopend. Dit uitvaartcentrum bestaat uit een aula waar we tot 400 zitplaatsen kunnen aanbieden. Tevens kan deze aula ook kleiner gemaakt worden om ook een intieme plechtigheid  te kunnen organiseren. Kortom deze aula biedt alle mogelijkheden. Verder is de aula voorzien van alle mogelijke audio-visuele technieken. Men kan van een afscheidsviering echt een persoonlijk gebeuren maken. Eigen muziek, filmpjes, fotopresentaties: alles is quasi mogelijk. Dit alles wordt aangestuurd vanuit een eigen regiekamer. 

Daarnaast heeft het uitvaartcentrum ook zijn eigen koffiezalen waar de familie samen met vrienden en kennissen ruim de gelegenheid heeft om na te praten en herinneringen op te halen aan de overledene. Er bestaan verschillende formules qua koffietafel: dit kan gaan van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid; alles is bespreekbaar naar de wensen van de familie.

Naast aula en koffiezalen heeft het uitvaartcentrum ook een funerarium waar de overledene kan opgebaard liggen. Een rouwkamer met daarnaast een familiekamer waarborgt een volledige privacy als de nabestaanden willen komen groeten. De familiekamer biedt ook ruimere mogelijkheden en kan gebruikt worden om te condoleren. Dit alles in een rustige private sfeer.

Verder biedt het uitvaartcentrum een winkel met ruime keuze aan bloemen (natuur en zijde bloemen), kisten, gedenksteentjes, grafzerken, urnen,  columbarium- en urneveldartikelen.

Onze burelen hebben een eigen spreekkamer waar de familie in alle intimiteit de begrafenis kan bespreken en organiseren met onze mensen.

Niet onbelangrijk is dat wij ook over een ruime parking beschikken achteraan onze gebouwen.